top of page

Mitt Arbetssätt
 

Min mottagning är på Älgerumsvägen 15 i Mönsterås/Kalmar län. Det går också bra att ses online eller via telefon och i visa tillfällen kan jag också komma till dig. Allt beroende på vad som passar dig bäst.
Jag arbetar med privatpersoner och företag, individuellt och i grupp.
Efter varje samtal är min förhoppning att du fått med dig nya insikter och handfasta verktyg, som gör att du går därifrån med en upplyftande känsla.

 Med mig arbetar vi genom 6 punkterna:

1. Nuläget. Hur ser min situation ut, privat och yrkesmässigt?

2. Önskat läge. Vad längtar jag efter? Vilka är mina mål?

3. Motivation. Varför är det här viktigt för mig?

4. Hinder. Vad hindrar mig från att uppnå det jag vill?

5. Resurser. Vilka förmågor behöver jag stärka upp för att komma över de hindren?

6.Handlingsplan. Vad gör jag? När? Hur? Där läggs det upp en plan och där efter får du hemuppgifter som vi följer upp i terapin.

klient

Jag känner att vi ska träffas kontinuerligt. I början minst en gång i veckan för att kunna nå en effekt. Men allt efter dina behov detta handlar om dig och vad du vill. Detta är din resa.

Reiki Healing

Jag är diplomerad Reiki healer och erbjuda dig därför Reiki Healing i hemmamiljön. På denna metod har du kläderna på dig medans jag utövar handpåläggning på olika positioner på din kropp, Är du inte bekväm med mina handpåläggningar så kan jag utföra även Reiki beaming genom att använda distanshealingsymbolen kan jag stråla Reiki till dig som klient tvärs över rummet. Beaming skapar också en unik healingprocess genom att behandla hela auran med en gång. Efter att ha behandlat auran,kommer Reiki energin att gå in i den fysiska kroppen och behandla de områden som behöver det.

Mer om Reiki Healing hittar du här: 

 

EFT

EFT är en förkortning på emotional freedom techniques. Metoden är effektiv,den bygger på kunskapen om kroppens meridianer och akupunkturpunkter som är kinesiologi

Behandling: I energisystemet finns det störningar som behöver att lösas upp. Med EFT går vi målmedvetet in på de störningar,begränsningar eller symtom som du upplever och "knackar" för att du ska finna lättnad,hälsa, och avslappning. Med hjälp av dina fingertoppar kommer du att få knacka på olika punkter, mest i ansiktet samtidigt som jag guidar dig och vi fokuserar på det som du vill ta hand om, under första sessionen kommer du att känna att något redan händer. Du kommer att lära dig metoden, och kommer att kunna använda den på dig själv mellan sessionerna,  

* Lindrar stress och ångest

*Minskar rädslor och fobier

*Frigör negativa känslor

*Ökad självkänsla & självförtroende

*Förbättrar sömnkvaliteten

*Stärker relationer 

:

bottom of page